lørdag 18. juli 2009

Høyre er #Valgtemp vinner denne uken !

Etter gårsdagens #Valgtemp kamp vant Høyre med en stemme-margin foran #Venstre . Våre gratulasjoner til #Høyre ! #Frp kom på tredje! Dette var nok en overraskelse for mange som viser at Frp følger med hva som skjer på Twitter . #AP kom på fjerde fulgt av #SV på femte og #Krf på siste plass.

Ønsker nok en gang takke alle som har videresendt melding om #Valgtemp i sitt nettverk av følgere og alle de som har stemt. Ønsker også å takke for alle hyggelige meldinger og støtte jeg fikk fra mange. Noen har også sendt konstruktive tilbakemeldninger som synliggjør mulig forbedringspotensial. Og på slutten av denne posten skriver jeg hvordan en skal stemme ved neste Valgtemp. Viktig å merke seg at at alle skal stemme etter samme retningslinje og det kan gjerne vare copy-paste fra denne posten og rett i twitter.

Her er ferdigdefinert postert kun de som har kommet blant 10 første på Hashtagsno . Det betyr at de som ikke har kommet med, må bli først bli enig om under hvilke navn / fullstendig navn eller forkortelse de skal stemme på. Stemmer folk under forskjellige navn eller forkortelse bidrar det å svekke parti og spre stemmer. Derfor er det i interesse av alle at alle stemmer under like tags.

Fikk mange spørsmål om det er mulig med juks og diverse apestrekk og hvordan Hashtagsno håndterer alle stemmer i forhold til : unike brukere, ulike stavemåter og trekker fra de som hadde helgardert eller stemt flere ganger?
Ei av mine følgere hadde dekkende svar med bare 140 tegn :
"@beatesorum : @AMisimovic @stigvoll Hashtag.no-oversikten teller ant. unike twitrere pr #, ikke antall ganger en # er brukt. Stat dermed ganske reell:) "

Fikk inntrykk at mange har ikke lest bloggpost om #Valgtemp og verget seg å stemme av forskjellige årsaker.
Her er formål : Du stemmer på parti du syns gjør det best og utmerker seg på twitter.

I gode ånd av demokrati i sosiale media kommer jeg til å lufte noen #twitterforslag-valgtemp i tiden om kommer.
Her er første og du kan gjerne bidra med flere spørsmål ved å sende under samme tag.
1)Hvilken dag syns du egner seg best for #Valgtemp og gjerne hvorfor?
Svaralternativer: #Valgtemp #mandag , #Valgtemp #tirsdag , #Valgtemp #onsdag , #Valgtemp #torsdag , #Valgtemp #fredag , #Valgtemp #lørdag , #Valgtemp #søndag


Her er det bare å kopiere og lime inn hvilken parti du ønsker å stemme på. Rangert etter plassering på første #Valgtemp :

#Valgtemp #Høyre
#Valgtemp #Venstre
#Valgtemp #Frp
#Valgtemp #AP
#Valgtemp #SV
#Valgtemp #Krf

Flere kommer etter oppnåd resultat.
Lykke til alle med neste #Valgtemp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar