onsdag 15. juli 2009

Hvem er best ? Valgkamptemp på Twitter !

Enda en søvnløs natt og enda en strålende idè !

Jeg kan kanskje ta feil men etter min mening har både Høyre og Venstre klart å skille seg ut og være mer synlig på Twitter enn andre partier. Selv om Jens har mest følgere så er han ikke noe særlig aktiv og heller ikke raus med innhold på tweeds. SV lurer og ulmer i skyggene, det ser ut som Krf har fått med seg at det kan være viktig å være til stede i "nye"sosiale medier mens Frp er heelt fraværende.

Synser du samme som meg eller motsatt og tror at noen partier har gjørt det bedre på Twitter enn beskrevet? Da kan vi sammen ta tempen på valgstemmnig nå på fredag den 17. Juli!

Dette er seff liksom stemming men det ville vært interessant og tror nok at noen av partier vil satse på å være mer synlig etter resultater på lørdag.

Det eneste du trenger å gjøre på fredag er å skive #fult navn på parti og trykke på update fra din Twitter konto. Eksempel: #Fremskritsparti eller #Grønn eller #Arbeiderparti eller #Venstre eller #Høyre . Du kan stemme på hvilken parti du vil og syns har utmerket seg på Twitter - det er tross alt Twittervalg :)


På lørdag kan du se resultater på http://twitter.com/hashtagsno eller følg @hashtagsno på Twitter.Mitt brukernavn på Twitter er @AMisimovic og du er velkommen til å komentere eller spørre om det er noe uklart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar